Sweden     Logga in  /   Skapa konto   /  
Kundkorg - 0
valuta:
varumärke skor butik

Erbjudanden

Lacoste VAULTSTAR SLEEK Svart(Sneakers)
Lacoste VAULTSTAR SLEEK Svart(Sneakers)
S.Kr 1,228.60  S.Kr 740.76
New Balance ML1980 Svart(Sneakers)
New Balance ML1980 Svart(Sneakers)
S.Kr 1,327.46  S.Kr 789.29

Storsäljare

Under Armour SPEEDFORM GEMINI Lila(Löparskor) Under Armour...
S.Kr 1,477.56  S.Kr 879.33
ASICS GEL-CONTEND 3 Svart / Vit / Blå(Löparskor) ASICS GEL-CONTEND 3...
S.Kr 1,243.63  S.Kr 742.56
Nike Performance KOBE MENTALITY Svart / Röd(Basket skor) Nike Performance...
S.Kr 1,481.79  S.Kr 885.45
Puma MERCEDES-BENZ AMG PETRONAS DRIFT CAT 6 Svart / Vit(Sneakers) Puma MERCEDES-BENZ...
S.Kr 1,192.58  S.Kr 711.95
Reebok CROSSFIT NANO 5.0 Grå / Svart(Sportskor) Reebok CROSSFIT...
S.Kr 1,327.46  S.Kr 789.29
Reebok LES MILLS CARDIO ULTRA Grå / Röd(Sportskor) Reebok LES MILLS...
S.Kr 1,261.46  S.Kr 753.27
Timberland BRIG 2 EYE Brun(Seglarskor) Timberland BRIG 2...
S.Kr 1,450.27  S.Kr 866.54
Under Armour SPEEDFORM GEMINI Rosa / Aubergine / Silver(Löparskor) Under Armour...
S.Kr 1,251.11  S.Kr 750.66
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Leverans & Retur

Sändningspolitik

-Internationellt Frakt hanteras av International EMS, DHL eller UPS, inom 1-2 veckor time-leveranser till din dörr normalt. Kontrollera noga ditt namn, adress, telefon, e-post och produkter innan du skickar din beställning för att säkerställa att rätt shipment.We ship över hela världen.

-De Beställningarna vanligtvis skickas inom 48 timmar från orderdatum. Efter det att varorna skickas, kommer vi att ge dig ett spårningsnummer via e-post för att spåra på nätet omedelbart.

-Alla Order kommer att vara försäkrade för hela köpesumman, och kan spåras på EMS, DHL och så vidare

EMS: http://www.ems.com.cn/english-main.jsp

DHL: http://www.dhl.com/en.html

Återgång politik

Vi är fast beslutna att full belåtenhet. Alla beställda varor här är nära till ordet här "vad du ser på vår webbplats är vad du får i 1-2weeks" .Before njuter enkelt byte & politik för återvändande, måste du kontakta oss med tillbaka leveransadressen innan du skickar poster tillbaka. Du måste returnera ditt objekt inom 7 dagar efter du kontaktar oss. Den returnerade produkten skall vara i oanvänt skick och skickas tillbaka i samma skick som den skickades till dig. Alla returnerade varor ska skickas till leveransadressen vi skicka dig när du får vår feedback här!

Alla beställda artiklar är rätt objekt du väljer här. Vi lovar dig om rätt ordning paketet.

Sändning och bruksladdningar är non-refundable.

Vi täcker inte fraktkostnad för returer och utbyten av rätt ordning paketet, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser.

Utbyten

-Vi Kommer att acceptera utbytet för en annan storlek eller färg inom 14 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Vänligen kontakta oss med din ordernummer och en av våra medarbetare kommer att hjälpa dig. Om du vill utbyta objekt till en annan stil, skulle du behöva returnera dina varor för återbetalning * (enligt Ångerrätt) och placera en ny order på den stil du föredrar.

-Du Måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.

-Vi Täcker inte fraktkostnad av utbyten, du kommer att ansvara för returportot samt för frakt och hantering kostnader för frakt de utväxlade objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen skull, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är non-refundable.

För Annullering

-Avbokning Av en order måste begäras innan beställningen har skickats. Vi bearbetar alla order så snabbt som möjligt inom 24 timmar efter order placera, så vi är inte alltid möjlighet att annullera en beställning efter att den är placerad. Hoppas du kan förstå denna avgörande punkt. Avbokning förfrågningar efter beställningen har skickats kommer att behandlas i enlighet med vår returpolicy. Och allt avbokning debiteras några uppdrag av banken. Hoppas du kan förstå. Välkommen inloggning och ordning från vår hemsida.

Plan du site

Nous Contacter

Män och kvinnor varumärke skor butik

Du har IP-adress: 52.206.226.77     skor på nätet , nike fotbollsskor , billiga fotbollsskor , adidas response